Over ons

Door de opkomst van een groot aantal online winkels op het netwerk is het kopen van een boerderij vrij eenvoudig. De enige taak van de atleet in deze situatie is het kiezen van een betrouwbare dealer.

Koop steroïden

Tegenwoordig weet elke atleet waar deze medicijnen voor worden gebruikt. Betrouwbare informatie hierover is echter schaars. Het is dit feit dat meestal verschillende bijwerkingen veroorzaakt. Steroïden zijn derivaten van testosteron. Door ze te nemen, neemt de concentratie van mannelijk hormoon, een van de sterkste anabolen in het lichaam, sterk toe.

In deze situatie worden de processen om spiermassa te winnen versneld, de krachtkenmerken toenemen, en de vetreserves worden actief verbrand. Maar elke steroïde is ontworpen om een ​​specifiek probleem op te lossen. Ze zijn niet allemaal geschikt voor massawinst. Dus voordat u een boerderij koopt, moet u beslissen over de taak.

Voors en tegens van steroïden

Onder de voordelen van AAS moet worden opgemerkt:

  • De mogelijkheid om vermogensparameters te verhogen.
  • Verbetering van de conditie van de gewrichten.
  • Snelle toename van spiermassa.
  • Actieve verbranding van vetreserves.
  • Versnelling van herstelprocessen in het lichaam.

Steroïden hebben veel positievere eigenschappen en nu hebben we alleen de belangrijkste opgemerkt. U moet zich echter bewust zijn van mogelijke bijwerkingen. Deze omvatten gynaecomastie, acne, onderdrukking van de synthese van natuurlijk testosteron, een verhoging van de bloeddruk.