Over ons

Door de opkomst van een groot aantal online winkels, is het kopen van farmaceutische producten vrij eenvoudig. De enige taak van de atleet in deze situatie is het kiezen van een betrouwbare verkoper.

Steroïden kopen.

Tegenwoordig weet elke atleet waar deze medicijnen voor worden gebruikt. Betrouwbare informatie hierover is echter schaars. Het is een feit dat deze meestal verschillende bijwerkingen veroorzaken. Steroïden zijn derivaten van testosteron. Bij gebruik neemt de concentratie van het mannelijk hormoon (één van de sterkste anabolen in het lichaam) sterk toe.

In deze situatie wordt het proces om spiermassa te winnen versneld, de krachtkenmerken nemen toe en de vetreserves worden actief verbrand. Maar elke steroïde is ontworpen om een ​​specifiek probleem op te lossen. Ze zijn niet allemaal geschikt voor een groei in massa. Dus voordat u een farmaceutisch product koopt, moet u eerst hun taken kennen.

Voor- en nadelen van steroïden.

Voordelen AAS:

  • Meer kracht.
  • Sterkere gewrichten.
  • Snelle toename van spiermassa.
  • Actieve verbranding van vetreserves.
  • Versnelling van lichamelijke herstelprocessen.

Steroïden hebben veel positieve eigenschappen en nu hebben we alleen de belangrijkste opgemerkt.

U moet echter bewust zijn van mogelijke bijwerkingen. Deze omvatten gynaecomastie, acne, onderdrukking van de synthese van natuurlijk testosteron, een verhoging van de bloeddruk.