Winkelmand

Andriol Testocaps

55.30

Pakket: 40mg (60 capsules),
Merk: Healing Pharma,
Stof: Testosteronundecanoaat

Categorie:

Beschrijving

Testosteronundecanoaat is een steroïde met zeer hoge anabole eigenschappen, wat vooral belangrijk is voor atleten die hun kracht en spiermassa willen vergroten.

In de vorm van capsules met het veresterde hormoon, opgelost in olie, wordt het verpakt in blisterverpakkingen die ook in kartonnen dozen worden geplaatst. De olie wordt, net als voedingsvetten, via het lymfestelsel opgenomen zonder de schadelijke effecten van leverenzymen. Testosteronundecanoaat is niet giftig en de biologische beschikbaarheid ervan bedraagt ongeveer 7%. Testosteronspiegels zullen de hele dag worden gehandhaafd na orale toediening.

De effecten

Zonder in te gaan op het medische aspect van het therapeutische gebruik van testosteronondecanoaat, wordt het actief gebruikt bij bodybuilding en powerlifting om spiermassa op te bouwen en, in het algemeen, een atletischer en mannelijker figuur te vermannelijken. Dit anabool is in staat de massa van het vetweefsel te verminderen en tegelijkertijd de vetvrije massa te vergroten. Het stimuleert ook de botgroei, wat vooral belangrijk is bij zware oefeningen in de bodybuilding.

Aanbevelingen voor gebruik

De indicaties voor het gebruik van anabolen zijn te danken aan de hoge anabole eigenschappen ervan. In de geneeskunde wordt het gebruikt voor hormoonvervangingstherapie om ziekten te behandelen die worden veroorzaakt door een primair of secundair tekort aan testosteron, zoals eunuchoïdisme, endocriene impotentie, hypopituitarisme, bepaalde vormen van onvruchtbaarheid als gevolg van stoornissen in de spermatogenese, om het libido te verhogen, om osteoporose te behandelen, die androgeendeficiëntie veroorzaakt, enz. Testosteronundecanoaat wordt ook voorgeschreven aan transseksuele vrouwen die hun geslacht veranderen in mannelijk om vermannelijking te bereiken.

De lijst van contra-indicaties voor gebruik is vrij ernstig. Deze omvatten:

  • Androgeenafhankelijk carcinoom van de prostaat of borst
  • Lever tumoren in verleden of heden
  • Hypercalciëmie in combinatie met kwaadaardige tumoren

Overgevoeligheid voor een bestanddeel van het geneesmiddel, hoofd- of hulpstof, is eveneens een contra-indicatie.

Additional information

Pakket

Merk

Stof