Winkelmand

Clomid 50mg

7.10

Pakket: 50mg (10 pillen),
Merk: Cipla,
Stof: Clomiphene citraat (Clomid)

Categorie:

Beschrijving

Clomid is essentieel voor atleten na een AAS-cyclus, wanneer de functie van de hypofyse wordt onderdrukt en endogeen testosteron niet wordt gesynthetiseerd. Bij gebruik van clomid 50 of Clomifeencitraat wordt de mannelijke hormoonconcentratie binnen ongeveer twee weken hersteld. Wij herinneren u er ook aan dat de kwaliteit van de spermatogenese ook wordt verbeterd.

Clomid moet worden ingenomen na het stoppen met anabole steroïden, wanneer de metabolieten van deze drugs het lichaam hebben verlaten. Clomid moet samen met Gonadotropin worden genomen om de best mogelijke resultaten te bereiken. Wij willen ook uw aandacht vestigen op het feit dat u Clomid (Clomiphene) legaal kunt kopen – dit is een van de voordelen van onze online steroïdenwinkel in Nederland,

De effecten

Er zijn enkele verschillen tussen Clomid en Gonadotropin. Het eerste werkt in op alle elementen van de hypofyse-as, terwijl gonadotropine de activiteit van het luteïniserend hormoon kan verhogen. Het is deze stof die, door in te werken op de teelballen, leidt tot een versnelling van de testosteron-synthese.

De wijze van gebruik hangt samen met deze eigenschappen van de geneesmiddelen. Atleten nemen eerst een kuur gonadotropine (die begint snel te werken), en daarna beginnen ze met een kuur clomid of estradiol. Merk op dat estradiol een kunstmatig oestrogeen is, maar in het lichaam van de atleet een anti-oestrogene werking heeft en de vrouwelijke hormonen blokkeert die tijdens de aromatisering worden gevormd. Het is niet in staat het aromatiseringsproces zelf te onderdrukken, maar het vermindert wel het niveau van de vrouwelijke hormonen.

Estradiol kan worden gebruikt om de belangrijkste bijwerkingen van het oestrogene type te elimineren. Aangezien het inferieur is aan andere anti-oestrogenen zoals Proviron of Fludestrin, wordt het vooral gebruikt door atleten om de synthese van testosteron te versnellen.

Clomid wordt al heel lang in de sport gebruikt. In de jaren zeventig gebruikten atleten clomifeen om de productie van testosteron te versnellen. Gewichtheffers begonnen deze drug eerst te gebruiken als een anti-oestrogeen. Daarna, vrij snel, vond het ingang in andere sportdisciplines. Ook moet worden opgemerkt dat Clomid bij dopingtests niet kan worden opgespoord als het een hoge concentratie mannelijk hormoon bevat.

Aanbevelingen voor gebruik

De aanbevolen effectieve dagelijkse dosis ligt tussen 50 en 150 milligram, wat overeenkomt met één tot drie tabletten. Het medicijn moet na de maaltijd worden ingenomen en met water worden weggespoeld. Als u een grote dosis gebruikt, is het raadzaam deze in verschillende equivalente doses te verdelen.

De duur van het gebruik van Clomid is maximaal twee weken. Meestal beginnen sporters met het innemen van 0,1 gram per dag (tweemaal daags 50 milligram). Vanaf de vijfde dag van de kuur wordt de dosering gehalveerd. In het algemeen is dit het beste product voor post-cyclische therapie. Als u clomifeen op onze website koopt, kunt u zich volledig beschermen tegen namaakgeneesmiddelen en, als gevolg daarvan, negatieve gevolgen na het gebruik van steroïden.

Additional information

Pakket

Merk

Stof