Winkelmand

Danabol DS 10

139.90

Pakket: 10mg (500 pillen),
Merk: Body Research,
Stof: Methandienone oraal (Dianabol)

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Elk jaar verschijnen er meer en meer nieuwe geneesmiddelen op de farmaceutische markt die een snelle spiertoename en meer kracht beloven. Maar ondanks dergelijke boude beweringen geven de meeste atleten de voorkeur aan producten die in de loop van de tijd zijn getest. Een van die producten is Danabol DS-tabletten, waarvan het werkzame bestanddeel methaan (methandrostenolone) is.

In tegenstelling tot moderne drugs kennen producten op basis van methanol een lange gebruikshistorie. Methaan wordt al sinds de jaren zestig gebruikt. De grote doeltreffendheid ervan bij de vergroting van de spiermassa en de verbetering van het krachtniveau is door vele generaties atleten bewezen. Moderne atleten hoeven alleen de ervaring te leren, de dosering van het preparaat in acht te nemen, evenals het trainingsregime.

Opmerking: Een ander uitstekend bewijs van de veiligheid van de verbinding is een breed scala van medische toepassingen. Methaanpreparaten, met name Danabol DS, worden gebruikt voor de versterking van het skelet, de verbetering van de eiwitopname en de verbetering van de immuniteit.

De effecten

We zullen kijken naar de positieve eigenschappen van Danabol DS:

 • Geeft een krachtige toename van spiermassa terwijl het vocht in het lichaam wordt vastgehouden
 • Verhoogt de kracht.
 • Verbetert de eetlust, het uithoudingsvermogen, de stemming en het libido
 • Bevordert de vetverbranding.
 • Versterkt bot- en gewrichtsweefsel.

Belangrijk: De anabole werkzaamheid van het product is 200% van testosteron, en de androgene werkzaamheid is 50%.

Danabol DS is slechts een van de vele preparaten met het werkzame bestanddeel methandrostenolone. U kunt Danabol DS, evenals andere methanolpreparaten tegen een betaalbare prijs in onze online winkel kopen.

Aanbevelingen voor gebruik

Bij het innemen van Danabol DS moeten de volgende regels in acht worden genomen:

 • De maximale dagelijkse dosis van het geneesmiddel is 30 mg. Het is sterk af te raden deze dosering te overschrijden.
 • Begin de kuur met een dosis van 10 mg en verhoog deze geleidelijk tot de optimale dosis.
 • De cursus duurt 1,5 maand, langer is niet aan te bevelen.
 • Het wordt aanbevolen de tabletten op een lege maag in te nemen voor een betere absorptie.
 • Het is aan te bevelen de inname in meerdere doses te verdelen, om de nadelige effecten op het hormonale systeem te minimaliseren.
 • Voor een maximaal resultaat is het aanbevolen een sportdieet te volgen en een dieet te volgen.
 • Aromatase-suppletie wordt aanbevolen. Dit is nodig om de zwelling en de omzetting in oestrogeen te verminderen. Aromatase wordt aanbevolen om een week na het begin van de kuur te worden ingenomen.

Vergeet niet dat in het geval van Danabol DS, het mogelijk is om het in combinatie te nemen. Je kunt het met elke steroïde nemen – Stanozonol, testosteron of oxandrolon. Het verloop hangt rechtstreeks af van het doel van de inname van het geneesmiddel.

Na het afronden van de cursus, moet u noodzakelijkerwijs een PСT afleggen. Tamoxifen in een dosis van 20 mg per dag is uitstekend voor deze doeleinden.

Additional information

Pakket

Merk

Stof