Winkelmand

Dianabolos 10

45.70

Pakket: 10mg (100 pillen),
Merk: Pharmacom Labs,
Stof: Methandienone oraal (Dianabol)

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Dianabolos 10 is een orale steroïde. Het wordt geproduceerd door een bekend farmaceutisch bedrijf Pharmacom Labs. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van het middel is methandienone (methandrostenolone), dat al lang bekend is bij alle professionele atleten. Het werd in de jaren 60 van de vorige eeuw gesynthetiseerd en lange tijd uitsluitend voor medische doeleinden gebruikt, omdat het de genezing van wonden versnelt. Maar, iets meer dan 50 jaar later, wordt de hoge efficiëntie van Dianabolos 10 zeer gewaardeerd door professionele atleten. De belangrijkste waarde van het produkt is dat het tweemaal zo sterk is als testosteron, terwijl de androgene werking half zo sterk is als die van het mannelijk hormoon.

De effecten

Dianabolos 10 beïnvloedt de synthese van eiwitverbindingen in het lichaam, die op haar beurt de spiergroei beïnvloedt. De werkingsduur van dit steroïde is ongeveer 6 uur. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het nemen van een kuur van dit geneesmiddel. Dianabolos 10 is geweldig voor zowel beginners als ervaren atleten. Tijdens haar bestaan heeft zij reeds haar nut bewezen.

Positieve effecten:

  • Verbetert aanzienlijk de spiergroei
  • Versterkt de bot- en gewrichtsstructuur
  • Versterkt uw kracht niveaus.
  • Verbrandt overtollig lichaamsvet
  • Versterkt de eiwitsynthese.
  • Verbetert de eetlust

Aanbevelingen voor gebruik

De dagelijkse dosering van Dianabolos 10 ligt tussen 10 en 30 mg. Beginners wordt aangeraden met de laagste dosering te beginnen en deze geleidelijk op de voor hen optimale dosering te brengen. De maximale dosis voor beginnende sporters mag niet hoger zijn dan 20 mg. Vergeet niet dat het effect van het geneesmiddel niet langer dan 6 uur aanhoudt, dus om het maximale effect te bereiken wordt aanbevolen om de dagelijkse dosis in 2-3 doses te verdelen.

 

Ervaren sporters kunnen het zich veroorloven de dosering te verhogen tot 50 mg. Dit mag echter alleen worden gedaan onder strikt toezicht van sportartsen. De duur van de cursus mag in geen geval meer dan 8 weken bedragen. Er zij op gewezen dat naarmate de cursus langer duurt, de positieve effecten afnemen en de negatieve beginnen op te treden.

 

Advies van een professional! Dianabolos 10 begint sneller te werken als de tablet onder de tong wordt gelegd en doorgeslikt. Tijdens de cyclus wordt aanbevolen vitaminen in te nemen voor een normale nierfunctie en ten minste 2 liter water per dag te drinken.

Additional information

Pakket

Merk

Stof