Winkelmand

Magnum Clen-40

35.00

Pakket: 40mcg (100 pillen),
Merk: Magnum Pharmaceuticals,
Stof: Clenbuterol hydrochloride (Clen)

Categorie:

Beschrijving

Clenbuterol is een bèta-2-adrenoceptorstimulerend middel dat actief wordt gebruikt in de geneeskunde voor de behandeling van bronchiale astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. Het is een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel, werkt op dezelfde manier als adrenaline, heeft veel overeenkomsten met efedrine en is een van de meest effectieve vetverbranders. Maple-40 is een van de verschillende analogen van clenbuterol, aangezien de stof zeer populair is, zijn er veel fabrikanten van clenbuterol in de wereld, Magnum Pharmaceuticals, gevestigd in Azië, is geen uitzondering.

De effecten

Ondanks verschillende meningen heeft Clen-40, zoals atleten het liever noemen, een halfwaardetijd van 35 uur, niet 48 uur.

Antagonistische stoffen kunnen zich binden aan verschillende bètareceptoren, die op hun beurt bepaalde lichaamsprocessen stimuleren. In dit geval werkt Clenbuterol in op de bètareceptoren in de tweede positie, die zich in spiercellen en vetweefsels bevinden, waarna een proces van biochemische werking op gang komt, dat leidt tot de activering van enzymen die bijdragen tot de ontgeuring van vetzuren. De afscheiding van adrenaline en noradrenaline wordt eveneens verhoogd, wat eveneens bijdraagt tot de verwijdering van vetafzettingen. Het effect van Maple-40 op het lichaam maakt de onderdrukking van lipoproteïnelipase mogelijk, wat een positief effect heeft op het blokkeren van de vetafzetting in de cellen.

Aanbevelingen voor gebruik

Clenbuterol wordt het meest gebruikt voor gewichtsverlies, het bereiken van veneuze fitheid, verbetering van het uithoudingsvermogen en stijfheid van de spieren, en voor dieetkrampen. Het geneesmiddel wordt vaak gecombineerd met andere bekende middelen op basis van T3, zoals thyroxine, voor een groter drogend effect. Clen-40 wordt soms ook gebruikt als alternatief voor steroïden omdat het sterke anabole eigenschappen heeft, maar in mindere mate. Het is bijzonder geschikt voor natuurlijke bodybuilders om de spierkracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Voor meer uitgesproken resultaten moet u een bepaald dieet volgen, waarbij vetten worden geëlimineerd en alleen eiwitten en koolhydraten overblijven.

Clenbuterol is te koop in tabletten van 40 mcg, er zijn ook vormen van siroop en inhalatoren, maar die zijn in Nederland vrijwel niet te vinden. De doses zijn individueel en hangen af van hoe het lichaam reageert op de bijwerkingen. De gemiddelde dosis voor mannen varieert van drie tot vier tabletten per dag. Voor vrouwen 1-2 per dag. Clenbuterol verliest zijn thermogene werking na 6-8 weken na inname, de eerste tekenen van het einde van de werking zijn wanneer de lichaamstemperatuur daalt tot normaal.

Bij de inname van Clenbuterol wordt de tolerantie van de receptoren snel onderdrukt, zodat na een kuur van 18 dagen de anabole en antikatabole eigenschappen van Clen-40 onmiddellijk afnemen. In de praktijk is gebleken dat de meest effectieve wijze van inname van Clenbuterol twee weken is, waarna ook een pauze van twee weken met Ketotifen wordt ingelast, waarna de inname van Clen-40 wordt hervat. Ketotifen is een geneesmiddel met het unieke effect dat het de gevoeligheid van bèta-2-adrenerge receptoren voor Clenbuterol herstelt.

Additional information

Pakket

Merk

Stof