Winkelmand

Magnum Test-E 300

52.10

Pakket: 10 ampullen (300mg/ml),
Merk: Magnum Pharmaceuticals,
Stof: Testosteron enanthate

Beschrijving

Magnum Test-E 300 (Testosteron Enanthate) is een injecteerbaar steroïde op oliebasis dat is ontworpen om testosteron langzaam vrij te geven vanaf de injectieplaats. Na de toediening stijgt de concentratie van dit hormoon in het bloedserum binnen enkele dagen en blijft gedurende ongeveer twee weken duidelijk verhoogd. Het kan drie weken duren voordat de effecten van dit medicijn volledig zijn verdwenen. Voor medische doeleinden is het het meest voorgeschreven testosteron, dat regelmatig wordt gebruikt voor de behandeling van hypogonadisme en andere aandoeningen die verband houden met een tekort aan androgenen. Testosteron Enanthate, of een ander type van testosteron in feite, is ook het meest fundamentele onderdeel van de steroïde cyclus. Testosteron moet betrouwbaar worden gebruikt als basissteroïde bij het stapelen van bepaalde verbindingen.

De effecten van test E

Testosteron Enanthate is een drug die door bodybuilders wordt gebruikt om goed te kunnen presteren in bodybuilding, en ook om sommige prestaties in de sport te verhogen. Het is vermeldenswaard dat testosteron helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen, en ook het bloedvolume verhoogt, wat voor een atleet heel belangrijk is. Door zijn eigenschappen helpt testosteron de verworven spiermassa te behouden en voorkomt het ook de ontwikkeling van katabolisme. Het innemen van testosteron veroorzaakt de ontwikkeling van mannelijke secundaire geslachtskenmerken, en voorkomt ook overtraining, wat voor elke atleet zeer ongewenst is. Het helpt u ook snel te herstellen van inspanning en mogelijke blessures.

Aanbevelingen voor gebruik

Bodybuilders en gewichtheffers die Testosteron Enanthate gebruiken voor prestatieverbetering, injecteren 200 tot 500 mg van de stof per week. Dit bereik is standaard als het hormoon hoofdzakelijk wordt gebruikt om de standaard testosterononderdrukking te corrigeren die met andere anabole steroïden wordt bereikt. Om de meest significante anabole effect van dit steroïde, ervaren atleten toedienen 500-600 mg. De wekelijkse dosering wordt gewoonlijk verdeeld in twee injecties.

Additional information

Pakket

Merk

Stof