Winkelmand

NOLVADEX 20

47.00

Pakket: 20mg (100 pillen),
Merk: Dragon Pharma,
Stof: Tamoxifencitraat (Nolvadex)

Categorie:

Beschrijving

Nolvadex is een geneesmiddel op basis van het werkzame bestanddeel tamoxifencitraat, dat wordt vervaardigd door het sportfarmaceutische bedrijf Dragon Pharma. Tamoxifen is een klassiek geneesmiddel en het gebruik ervan is wijdverbreid bij post-cycling therapie (PCT), een proces dat wordt uitgevoerd na cycli van anabole steroïden. Tamoxifen voor PCT is een van de meest populaire anti-oestrogene geneesmiddelen. Het geneesmiddel helpt om de lichaamsproductie van natuurlijk testosteron doeltreffend te herstellen. Tamoxifen blokkeert oestrogeenreceptoren volledig en voorkomt het vasthouden van vocht in het lichaam. Het product is onontbeerlijk zowel voor de behandeling vóór de blootstelling als voor het voorkomen of opheffen van ongewenste bijwerkingen van anabole steroïden.

De effecten

Tamoxifen kan:

  • Herstel van de natuurlijke testosteronproductie in het lichaam.
  • Voorkom gynaecomastie.
  • Vermindert het vasthouden van vocht in het lichaam.
  • Vermijd hoge bloeddruk.
  • Verlaag het cholesterolgehalte.

Aanbevelingen voor gebruik

Tamoxifen kan het best worden ingenomen aan het eind van een steroïdencyclus of een combinatiekuur. De duur van de inname hangt af van de lengte en de dosering van de anabole kuur.

Gewoonlijk moet Tamoxifen worden ingenomen in een dosering van 10-20 mg per dag. De optimale dosering aan het begin van een cyclus is 10 mg tot 20 mg per dag, en de duur van het gebruik varieert van 21 dagen tot een maand. De dosering kan dan gedurende 5 dagen worden verhoogd tot 40 mg, na de volgende 5 dagen wordt de dosering verlaagd tot 20-30 mg, en gedurende de laatste 2-3 weken voor het einde van de PCT.

Additional information

Pakket

Merk

Stof