Winkelmand

Primobolan 200

195.60

Pakket: 10 mL flacon (200 mg/mL),
Merk: Dragon Pharma,
Stof: Methenolone enanthate (Primobolan-depot)

Beschrijving

Primobolan 200 of Methenolone Enanthate is een van de vele dihydrotestosteronderivaten. In tegenstelling tot andere populaire steroïden, wordt Primobolan door Dragon Pharma niet zozeer gebruikt voor het verkrijgen van gewicht, maar eerder voor het drogen en consolideren van de resultaten van de steroïde cyclus.

Het middel heeft een matig anabool en een versterkt androgeen effect, wat bijdraagt tot een indrukwekkende toename van de fysieke prestaties zonder veel gewichtstoename.

Primobolan moet zowel door beginners als door ervaren professionele atleten worden gekocht. Zijn doeltreffendheid en kwaliteit zijn getest door duizenden klanten over de hele wereld.

De effecten

  • Geldigheidsduur: 14 dagen.
  • Totale eliminatietijd: 4-5 maanden.
  • Voordelen:
  • Langdurig effect. Het geneesmiddel heeft een lange halfwaardetijd, waardoor frequente injecties niet nodig zijn. Het is genoeg om het 2-3 keer per week in te nemen.
  • Gebrek aan aromatisatie. De werkzame stof werkt strikt zoals bedoeld, zonder te worden omgezet in oestrogenen.
  • Vrijwel geen terugslag fenomeen.
  • Duidelijk zichtbare versterking van de spieren, verhoging van de algemene tonus en immuniteit van het lichaam, onderdrukking van katabole processen, vermindering van onderhuids vet.

Ook de resultaten zijn indrukwekkend: meer spierstijfheid en -elasticiteit, meer uitgesproken spierdefinitie, meer kracht en uithoudingsvermogen.

Aanbevelingen voor gebruik

De optimale dosis is 200-800 mg van het werkzame bestanddeel per week. Het wordt aanbevolen om het te verdelen in 2-3 doses per week voor een gelijkmatig effect.

De duur van de cursus is 6 of 8 weken.

Door de relatieve veiligheid van Primobolan kan het een universeel geneesmiddel worden genoemd voor combinatie met andere anabolica. De steroïde is effectief voor zowel het drogen als het aankomen van gewicht.

Additional information

Pakket

Merk

Stof