Winkelmand

Superdrol 10

59.40

Pakket: 100 tabbladen (10 mg/tabb),
Merk: Dragon Pharma,
Stof: Methyl drostanolone (Superdrol)

Categorie:

Beschrijving

Superdrol 10mg is een orale anabole-androgene steroïde die vaak wordt gebruikt door bodybuilders in de steroïde cyclus. Het werkzame bestanddeel van dit geneesmiddel is methyldrostanolone. Dit steroïde is niet goedgekeurd voor medisch gebruik, maar is op de steroïdenmarkt gebracht als een “designersteroïde”. Het wordt beschouwd als het krachtigste orale anabool. De originele Superdrol 10mg wordt geproduceerd door het wereldberoemde merk Dragon Pharma.

De effecten

De volgende effecten kunnen worden verwacht van een goed gebruikte Superdrol cyclus:

  • Verhoogt de spiermassa door een positieve stikstofbalans
  • Bevordert snel herstel
  • Verhoogt de spiermassa zonder water vast te houden
  • Verbetert sportprestaties door meer energie

Aanbevelingen voor gebruik

Het is zeer belangrijk om in gedachten te houden dat aan het begin van de cyclus, de dosering van Superdrol minimaal moet zijn. De effectieve dosering van Superdrol voor mannen begint bij 10-20 mg per dag. Bij deze dosering heeft het een goed anabool effect, dat gewoonlijk gepaard gaat met vetverlies en het verschijnen van geprononceerde spieren. Maar verwacht niet dat 10-15 kg op dit steroïde krijgen, de winsten zijn over het algemeen 5-7 kg van kwaliteit massa wanneer solo gebruikt. Het gebruik van c17-alfa-gealkyleerde steroïden wordt gewoonlijk beperkt tot 6-8 weken om de belasting van de lever niet te vergroten.

Ervaren gewichtheffers kunnen de dagelijkse dosis verhogen tot 40 mg per dag. Zorg ervoor dat u Superdrol dagelijks met voedsel inneemt. Onmiddellijk na Superdrol moet gedurende de volgende 3 weken een geschikte post-cyclingkuur worden gevolgd. Wij raden aan tamoxifen gedurende 1 week met 20 mg per dag te gebruiken, en vervolgens gedurende 2 en 3 weken met 10 mg per dag. Het gebruik van mariadistel ter ondersteuning van de lever wordt sterk aanbevolen.

Additional information

Pakket

Merk

Stof