Winkelmand

Trenbolin (flacon)

155.40

Pakket: 10ml vial (250mg/ml),
Merk: Alpha Pharma,
Stof: Trenbolone enanthate

Beschrijving

Trenbolin (flacon) is een geneesmiddel dat wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Het is de drug die het populairst is bij beginnende atleten en professionals. Het belangrijkste werkzame bestanddeel is trenbolone met een langwerkende ester, enanthaat. Het wordt voornamelijk gebruikt in cycli voor spiermassatoename zonder vochtretentie.

De effecten

Een goed geplande cyclus en duur van de supplementatie helpt ook om de kracht te vergroten en de afbraak van vetophopingen te versnellen. De samenstelling helpt ook om de cortisolconcentraties te verlagen en de seksuele prestaties te verbeteren. In slechts één cyclus van deze steroïde, zal een atleet in staat zijn om:

  • Tot 10 kg aan kwaliteitsspiermassa winnen
  • De spierdefinitie verbeteren
  • Krachtprestaties verbeteren

Wie hoge resultaten wil bereiken zonder bijwerkingen, kan een gecombineerde cyclus doen. Meestal raden deskundigen aan dit steroïde te nemen in combinatie met methaan, testosteron en gonadotropine.

Aanbevelingen voor gebruik

Gezien de lange halfwaardetijd is eenmaal per week trenbolon-enanthaat innemen voldoende voor een atleet om zijn doelen te bereiken. Gemiddeld bevelen deskundigen een wekelijkse dosis aan die niet hoger ligt dan 150 mg tot 400 mg.  De gemiddelde duur van de inname mag niet meer dan 8 weken bedragen. Bij langdurig gebruik, vanaf 2-3 weken van de cyclus, is gonadotrofine-inname verplicht.

Additional information

Pakket

Merk

Stof