Winkelmand

Winstrol Oral (Stanozolol) 50

99.30

Pakket: 50mg (100 pillen),
Merk: Dragon Pharma,
Stof: Stanozolol oraal (Winstrol)

Categorie:

Beschrijving

Winstrol is de orale vorm van de stof stanozolol. Een van de vele dingen die bodybuilders en atleten van deze drug houden, is dat het geen water vasthoudt, omdat het niet aromatiseert. Het onderdrukt testosteron ook niet zo erg als andere drugs zoals Dianabol.

Winstrol zal zijn gebruikers voorzien van een toename in kwaliteit magere spiermassa. U kunt tot 5-7 kg spieren winnen tijdens een solocursus, maar alleen als het uw eerste cursus is. Winstrol alleen is niet genoeg voor verdere vooruitgang, je moet injecteerbare vormen van steroïden toe te voegen voor dat. Winstrol combineert goed met alle injecteerbare steroïden.

Trouwens, we hebben altijd alleen maar originele Winstrol producten. U kunt de echtheid van elk product controleren op de speciale pagina van Dragon Pharma website.

Volgens bodybuilders is Winstrol ideaal voor droogkuren. Het product zelf heeft geen vetverbrandende eigenschappen, maar het houdt geen water vast, wat al genoeg is voor het drogen.

De effecten

Elke ervaren atleet weet dat grote hoeveelheden spieren irrelevant zijn als het lichaam een hoog vetpercentage heeft. Strakke spieren zijn aantrekkelijker, zodat het concept van “afdrogen” een integrerend deel uitmaakt van bodybuilding, en dit is natuurlijk puur te danken aan het gebruik van farmacologie. Atleten zijn niet alleen op zoek naar drugs voor grote spiertoename, maar ook om af te drogen. Het populaire anabole steroïde Winstrol van het bekende Dragon Pharma behoort precies tot dergelijke preparaten.

De chemische structuur is een dihydrotestosteronderivaat. Desondanks is de androgene activiteit van de drug zeer gering, en daarom wordt hij vaak gebruikt door atleten op hoog niveau. Winstrol kan de lichaamsmassa een beetje doen toenemen, maar al zijn eigenschappen zijn meer geschikt voor gewichtsverlies en drogen.

 

  • Afvoer van overtollig vocht (niet diuretisch, niet gevaarlijk)
  • Geeft de spieren een uitgesproken verlichting, vooral in aanwezigheid van cardio-oefeningen
  • Geeft het effect van “verstevigende” spieren, wat zichtbaar is tijdens krachttraining
  • Verhoogt kracht en uithoudingsvermogen
  • Kan de effecten van andere steroïden versterken
  • Heeft een anti-oestrogeen effect
  • Verbetert de vasculariteit en spierdefinitie met de juiste diepte en definitie
  • Wordt niet omgezet in vrouwelijke hormonen, dus veroorzaakt geen gynaecomastie en andere oestrogene bijwerkingen.

Aanbevelingen voor gebruik

In de regel willen de meeste atleten Winstrol kopen om uit te drogen. In dit geval kun je een solokuur Winstrol gebruiken. Neem 50 tot 100 mg per dag, verdeeld in gelijke doses 2 tot 3 keer per dag. De duur van een dergelijke cursus hangt af van de snelheid waarmee het gewenste resultaat wordt bereikt. In de meeste gevallen is dat 6-8 weken. Als u een paar cardiotrainingen toevoegt en uw dieet aanpast, zult u binnen een paar weken resultaat zien. U kunt doorgaan met krachttraining, aangezien Winstrol uw krachtprestaties aanzienlijk verbetert.

Additional information

Pakket

Merk

Stof